Periodiek onderhoud

Vindt u het fijn als uw computer altijd up-to-date is en wilt u zich geen zorgen maken over uw privacy op het internet dan is het voordeelpakket dé perfecte oplossing voor u.

Wij bieden u een onderhoudspakket waarmee u vaste klant wordt. Hiermee krijgt u altijd korting op hard- en software, deze korting kan oplopen tot wel 30% bij een voordeelpakket en 20% bij extra in te kopen uren. Met een voordeelpakket controleren wij periodiek uw laptop of desktop op virussen, spyware, malware, updaten en versnellen van de computer. Hierdoor blijft uw computer altijd up-to-date en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw privacy op het internet. Wij maken tien weken na de factuurdatum een afspraak met u om uw laptop en/of desktop te controleren bij u op locatie of thuis.

U kunt een keuze maken hoeveel uur per drie maanden u vast inkoopt bij ons. Hoe meer uren u inkoopt, hoe hoger het voordeel. U kunt de vooraf ingekochte uren op ieder moment gebruiken. Deze uren blijven maximaal één jaar geldig. Om vaste klant te blijven en de korting van maximaal 20% te krijgen op extra in te kopen uren, dient u de kwartaalfactuur voorafgaand aan het bezoek te voldoen.

Voor vragen of een pakket op maat, bel gerust: : 06 – 19902000

 

Voordeelpakket

Hieronder ziet u een overzichtelijke tabel van de drie verschillende voordeelpakketten. U heeft keuze uit klein, medium en groot. U kunt een pakket kiezen welke past bij uw wensen.

 

Pakket Klein Medium Groot
Korting 20% korting 25% korting 30% korting
Vooraf ingekochte uren 1 uur 2 uren 3 uren
Voordeelpakket prijs per kwartaal € 48,00 € 90,00 € 126,00
Uw voordeel per kwartaalfactuur € 12,00 € 30,00 € 54,00
Korting op extra uren 10,00% 15,00% 20,00%
Korting op hardware 5,00% 7,50% 10,00%

*Prijzen zijn incl. 21% BTW

 

Voorwaarden


De volgende voorwaarden gelden bij ons:

  • Voordeelpakket uren dienen een jaar na betaling ingezet te worden.
  • Om korting te krijgen op extra in te kopen uren of hardware, dient de factuur van het voordeelpakket voorafgaand aan het bezoek voldaan te zijn. Anders gelden de normale tarieven.
  • Besluit u bij het eerste bezoek een voordeelpakket te nemen, dan krijgt u een eenmalige korting van “extra in te kopen uren” op uw huidige factuur. De factuur dient direct voldaan te worden.
  • Indien u de factuur niet binnen 60 dagen betaald, vervallen de kortingen. U valt in het normale segment (15 euro per 15 min, min 30 min bij bezoek of onderzoek). U behoudt wel uw opgebouwde voordeelpakkket uren.
  • Voordeelpakket uren kunnen niet terugbetaald worden.
  • Voordeelpakket uren kunnen niet aan andere personen doorgegeven worden.

 

U kunt met ons contact opnemen via 06 – 19902000