Laptop / Desktop Reparaties

Software

Wanneer uw desktop of laptop erg traag is geworden, is het verstandig het systeem volledig opnieuw te installeren op een SSD schijf. Het systeem vertraagd namelijk door virussen, spyware, malware, opgeslagen documenten en/of ongebruikte software. Doordat het systeem volledig dichtslibt, is het verstandiger het systeem volledig opnieuw te installeren. Het verwijderen van virussen is vaak een tijdelijke oplossing omdat er altijd resten achterblijven. Met alléén het verwijderen van virussen is het systeem binnen enkele dagen tot weken weer net zo traag als voor het opruimen.

Wanneer wij nieuw systeem installeren, maken wij altijd een back-up van al uw persoonlijke bestanden, zoals foto´s, video´s, documenten en e-mail. Er raken zodoende geen documenten verloren. Na de nieuwe installatie is de desktop of laptop weer net zo snel als bij aanschaf. Door het opnieuw installeren van het systeem voorkomt u, in veel gevallen, dat u een geheel nieuwe desktop of laptop zal moeten aanschaffen. Het oude systeem werkt nog prima echter dient het systeem grondig opgeschoond te worden. Na een nieuwe installatie is uw privacy op het internet weer volledig gewaarborgd.

Om uw systeem echt sneller te laten lopen maken wij gebruik van de nieuwste schijven een z.g.n. SSD schijf.

Voor vragen en/of opmerking bel gerust: 06 – 1990 2000

 

Hardware

Het kan altijd gebeuren, uw computer gaat niet meer aan of het moederbord is stuk, zit er een breuk in uw scherm, de adapter van de laptop is kapot, de harde schijf doet het niet meer, de accu is stuk, er missen een paar knoppen van uw toetsenbord, de printer of scanner doen het niet meer.

Ook dan kunnen wij uw computer-problemen oplossen want dit is vaak geen reden om een laptop, desktop, printer of beeldscherm te vervangen wanneer het verder helemaal in orde is. Een harde schijf vervangt u bij ons al vanaf € 60,- en een beeldscherm vanaf €70,-. Om de mogelijkheden te bespreken voordat u een nieuw apparaat wilt aanschaffen, loont het zich altijd om eerst even contact met ons op te nemen voor een geheel vrijblijvend advies.

Voor vragen en/of opmerking bel gerust: 06 – 1990 2000

Installaties

Computer Reparatie ‘t Gooi voert installaties voor u uit. Wij installeren zowel soft- als hardware. Voor software kunnen wij alle denkbare softwarepakketten installeren zowel particulier als bedrijfsmatig. Wij proberen altijd zoveel mogelijk met u mee te denken hoe gratis (open-source) software gebruikt kan worden voor het behalen van uw (bedrijfs)doeleinden.

Het aanleggen van kabel of glasvezel bij uw thuis of op kantoor is voor ons geen probleem. Deze internetverbinding sluiten wij aan op uw huidige netwerk, of het door ons aan te leggen netwerk. Hierbij denken wij graag met u mee over beveiliging van het netwerk en de eventuele (bedrijfs-) apparaten, zoals desktops, laptops, tablets, printers, netwerkgasten en andere apparatuur die op dit netwerk aangesloten moeten worden.

Al onze netwerken, zowel draadloos (Wifi) als bekabelde netwerken, worden volledig beveiligd om de privacy van u en van uw netwerkgebruikers te waarborgen. Uiteindelijk is de beveiliging van uw netwerk net zo belangrijk als de beveiliging op uw computers gebruikt zodat al uw gegevens afgeschermd blijven.

Voor vragen en/of opmerking bel gerust: 06 – 1990 2000